Mostra i degustació

  • Degustació gastronòmica de plats cuinats amb vinyales per restaurants d’Òdena i de l’Anoia. La degustació de plats es realitzarà a la Plaça Major a partir de les 10 del matí, comprant directament les tapes i els vins als expositors. Hi haurà diferents degustacions de plats elaborats amb vinyales, embotits, formatges, vi, cervesa i cava (hi haurà copa de vidre commemorativa) i l’adquisició de carmanyoles.

17430_068

 

 

 

 

 

 

RESTAURADORS

Confraria de la Vinyala

Restaurant Samuntà

Restaurant Scorpia

Bar Jordi

Rostisseria Les Comes

Restaurant Catalunya

Restaurant Exquisit

Restaurant Canaletes

Restaurant Els Cubs

Restaurant Castell de Rubió

Si a algun visitant de la Fira no li agraden les vinyales, hem previst algunes parades de productors de l’Anoia d’embotit i formatge.

DEGUSTACIONS

Cervesa Artesana Els Minairons

Cal LLobet-Carnissers des de 1918

Làctics La Tossa

Bodegues Bohigas

Vins Grau

Bodega Figueras

Igualadavins

Cervesa Els Minairons

Apart dels restaurants que es relacionen i que oferiran les seves especialitats, es cuinaran 4 grans paelles, que es podran degustar mitjançant “Vinyalons”, la moneda de la fira.

Les paelles de diferents receptes amb vinyales aniran a càrrec de:

  • En Josep Manel Vivancos Sènior
  • El cargol graciós del barri de Gràcia de Barcelona
  • La Confraria de La Vinyala