Exposició de la Casa del Cargols Modernista de Barcelona

Casa.cargolsAprofitant la Fira de la Vinyala, aquest any tindrem la novetat d’una petita exposició fotogràfica de la Cas del cargols d’estil modernista de Barcelona.
La casa del cargols no és una gran obra del modernisme català, però és sense cap dubte un edifici singular, imaginatiu i amb una història al darrera que encara el fa més simpàtic, ple d’un art malauradament perdut en l’arquitectura del segle XXI.
El que podem saber amb certesa és que l’edifici es va edificar entre els anys 1888 i el 1895 i el seu disseny va córrer a càrrec de l’arquitecte Carles Bosch Negre, que va crear una obra modernista del estil més primerenc, tal com ha estat catalogada per Valentí Pons, amb el motiu omnipresent dels cargols… a les cornises, al ferro forjat de les baranes dels balcons, als frisos esculpits i a les mènsules. També tenen una gran rellevància el pagesos collint cargols representats en un fris central i serigrafiats de pagesos, pageses i detalls vegetals ornamentals.
Abans o després de degustar les vinyales, vine a veure l’exposició de fotos de la casa del Cargols de Barcelona!!!

Més info sobre la casa del Cargols de Barcelona: Barcelona i res més!

Els comentaris estan tancats.