Tot preparat per la III FIRA DE LA VINYALA

ma_vinyala.Pep.Mini

Foto Santi Carbonell

Els vins i caves d’Òdena també estan presents i també els podreu degustar. Bohigas i Puiggròs són les dues bodegues que ens oferiran les degustacions dels seus vins i caves.

Vist l’èxit de les dues primeres edicions en que no es va poder satisfer la demanda de vinyales, aquest any hem preparat tres grans paelles per poder cuinar tres maneres més de fer vinyales.

Esperem doncs que aquest any no faltin vinyales i que tothom pugui degustar aquest magnífic plat tan antic i tan nostre.

Hi haurà activitats per la mainada. Taller de fer galetes, taller per fer vinyales de paper amb la tècnica de la papiroflèxia, etc.

No et perdis pas les curses de vinyales pels més menuts. Riure, participar i passar-ho bé!!

A les 11 del matí es farà la Festa de la Verema, una festa molt antiga d’Òdena on es recordarà el procés de trepitjat del raïm per obtenir el most. Els visitants podran comprar números per participar del sorteig d’una bota de fusta plena del most de la que d’aquí ens mesos tindrà una magnífica mistela.

I si ets matiner i t’agrada caminar, a les 8 del matí des del Parc de la Font d’Òdena sortirà una caminada de 2 hores passejant pel nostre terme on podràs visitar diferents construccions de pedra seca, record d’un passat del nostre municipi on la vinya ocupava la majoria del territori. Unes construccions que eren, i encara són, els espais preferits de les vinyales.

T’esperem diumenge a la Fira de la Vinyala d’Òdena.

Els comentaris estan tancats.